ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 • Βιοκαθαρισμος Χαλιων/Μοκετων
  Οι μεγάλες σεζόν τσάρτερ και η συνεχής επισκεψιμότητα των καλεσμένων και του πληρώματος στο σκάφος μπορούν να οδηγήσουν τα χαλιά σας στην φθορά και στην προσθήκη χιλιάδων μικροοργανισμών. Είναι ζωτικής σημασίας να κρατάτε τα χαλιά σας καθαρά όχι μόνο για να προάγετε την καλύτερη υγεία, αλλά και για να έχετε μια καθαρή εμφάνιση και μυρωδιά. Εκπαιδευμένοι από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, η φιλική ομάδα τεχνικών μας χρησιμοποιεί σύγχρονες μεθόδους συνδυασμένες με βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας για εξαιρετικά αποτελέσματα.
 • ΒιοΚαθαρισμος Σαλονιων
 • Εξυγιανση Στρωματων
  Στην Pure Restorations καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα στρώματα σας για να είστε σίγουροι ότι κοιμάστε σε ένα καθαρό και υγειές περιβάλλον
 • Γενικος Καθαρισμος
  Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού εσωτερικών χώρων, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και υλικά καθαρίζουμε και απολυμένουμε ολες τις επιφάνειες μέσα στο σκάφος σας(καμπινες,μπανια,μπουλμεδες,αποθηκευτικούς χώρους κλπ)διασφαλίζοντας ένα καθαρό και υγειές περιβάλλον για εσάς και τους γύρω σας.
 • Αδιαβροχοποιηση/Αντιλεκιαστικη προστασια
  Προσφέρουμε έναν αποτελεσματικό τρόπο για την προστασία του χαλιού και της ταπετσαρίας σας από τη βρωμιά και τους λεκέδες.Αυτός είναι ένα υδατοδιαλυτό προστατευτικό που σχηματίζει μια αόρατη ασπίδα γύρω από κάθε ίνα και το καθιστά ευκολότερο να καθαριστεί.
 • Βραδυφλεγια υφασματινων επιφανειων
  Η πυροπροστασία καθιστά διάφορα αντικείμενα ανθεκτικά στην φωτιά (κατασκευές, υλικά κλπ.) σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα πυρασφάλειας. Προσφέρουμε επαγγελματικές θερμικές επιβραδυντικές επεξεργασίες για σκάφη σε χαλιά, υφάσματα και ταπετσαρίες με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε σημείο του έργου.
 • Μικροβιοκτονια-Απολυμανση
  Η Μικροβιοκτονία είναι η υγειονομική εφαρμογή ώστε να καταπολεμήσουμε ιούς και βακτήρια που μπορούν να αποτελέσουν κίνδυνο για την ιδιωτική ή δημόσια υγεία.Η μικροβιακή καταπολέμηση γίνεται με ειδικά απολυμαντικά εγκεκριμένα από τον Ε.O.Φ. για την απολύμανση χώρων.
40+ εικόνες κλικ ή tap

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 • Πλυσιμο και Στεγνωμα σκαφους
  Το πλύσιμο είναι μια ζωτικής σημασίας υπηρεσία που κάθε σκάφος απαιτεί. Έχοντας το σκάφος σας πλυμένο επαγγελματικά θα επεκτείνετε την ζωή του. Το αλάτι του νερού είναι πολύ επιβλαβές για κάθε επιφάνεια όταν δεν αφαιρεθεί. Θα θαμπώσει και θα καταστρέψει την επιφάνεια του χρώματος, του γυαλιού, του μετάλλου και άλλων υλικών. Με κορυφαίας ποιότητας οικολογικά βιοδιασπώμενα προϊόντα θα διατηρήσουμε το σκάφος σας σε άριστη κατάσταση. Σας συνιστούμε να πραγματοποιείτε μια κανονική υπηρεσία πλυσίματος στο πλαίσιο ενός συνεχούς σχεδίου συντήρησης, ώστε το σκάφος σας να είναι σε άριστη κατάσταση όλο το χρόνο.
 • Καθαρισμος και συντηρηση κουβερτας ΤΕΑΚ
  Η φροντίδα του τικ είναι προτεραιότητα σε οποιοδήποτε σκάφος. Το τικ είναι η εικόνα του σκάφους σας και λέει πολλά για τον τρόπο που το διατηρείτε. Σας συνιστούμε να κάνετε μια σοβαρή συντήρηση του τικ σας μία έως τρεις φορές το χρόνο ανάλογα με τη χρήση του σκάφους, για να το συντηρείτε στην αρχική του εμφάνιση.
 • Καθαρισμος tender και συνοδευτικων σκαφων
 • Γυαλισμα ανοξειδωτων επιφανειων
  Όντας σε περιβάλλον θαλάσσιου νερού, ακόμη και ο ανοξείδωτος χάλυβας αρχίζει να οξειδώνεται. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό επεξεργασίας χειρός / μηχανής και υψηλής ποιότητας υλικών, τα ανοξείδωτα εξαρτήματα του σκάφους μπορούν να επανέλθουν σε μια ένδοξη λάμψη. Καθαρίζουμε, φωτίζουμε και προστατεύουμε το ανοξείδωτο, το χρώμιο και το αλουμίνιο. Αυτή η διαδικασία θα απομακρύνει επίσης τη σκουριά και την οξείδωση.
20+ εικόνες κλικ ή tap

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟΥ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία Pure Restorations είναι μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια στην παροχή υπηρεσιών καθαρισμού. Με άξονες την πολυετή εμπειρία μας, την τεχνογνωσία, την χρήση επαγγελματικών προϊόντων καθαρισμού τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Εργαζόμενοι με κύρια φιλοσοφία την εξυπηρέτηση ,την εξατομικευμένη προσέγγιση των πελατών μας και τις προσιτές τιμές η εταιρεία μας ξεχωρίζει στο χώρο του επαγγελματικού καθαρισμού.

6985988407, ‎6907005116 info(@)purerestorations.gr
 • Έλλης 30, 13341
 • Δ. Φυλής
 • Αθήνα, Αττική
 • Ελλάδα