Εταιρικο Προφιλ

“Η εταιρεια μας”

Η εταιρεία Pure Restorations ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Γραψοπουλο το 2010 και δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού και συντήρησης πολυτελών σκαφών αναψυχής. Η γνώση και η εμπειρία 8 ετών ως μηχανικός σκαφών και οι πολυάριθμες πιστοποιήσεις βοήθησαν ώστε να ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε σκάφους. Από τη στιγμή της ίδρυσής της η εταιρεία παρουσιάζει ιδιαίτερη ανάπτυξη, διευρύνοντας συνεχώς τόσο το πελατολόγιο όσο και το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

anthropoi mas

Δεν είναι τυχαίο ότι, σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες και δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρίες στο χώρο του καθαρισμού σκαφών. Στόχος μας είναι το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και η άμεση εξυπηρέτηση. Φιλοσοφία της Pure Restorations είναι να χτίζει με τους πελάτες της σχέσεις εμπιστοσύνης. Αξιοποιούμε κάθε εμπειρία και με γνώμονα την μέχρι τώρα επιτυχημένη παρουσία μας, συνεχίζουμε την ανοδική μας πορεία. Η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία, την εκπαίδευση και την τεχνογνωσία δίνουν στην Pure Restorations ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο του καθαρισμού σκαφών.

“Prevention is better than cure”

“Πιστοποιησεις”

Έιμαστε εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι από το woolfsafe organization και το iicrc (institute of inspection cleaning and restoration) και με μεγαλη εμπειρία στον καθαρισμό όλων των ειδών υφασμάτινων επιφανειών.Η χρήση πρωτοποριακών μεθόδων καθαρισμού σε συνδυασμό με τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, μας καθιστά ικανούς να ανταπεξέλθουμε σε πάσης φύσεως πρόβλημα καθαρισμού.

Ειπαν για εμας

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Pure Restorations για την εξαιρετική δουλειά και τις επαγγελματικές τους υπηρεσίες."

“Leave your investment in the right hands”